Other

Dit zijn de gigantische salarissen van Coen & Sander bij Radio538

Salaris Coen Swijnenberg salaris Sander Lantinga

De Coen en Sander Show, je hebt er vast wel eens van gehoord op de radio. Dat moet ook wel aangezien de show meer dan zestien jaar bestaat. Maar wat verdienen de twee radiosterren nou eigenlijk? Dit zijn het salaris van Coen Swijnenberg en het salaris van Sander Lantinga.

Tijd voor een nieuw avontuur

Coen en Sander gaan, nadat ze zestien jaar te horen waren op zowel 3FM als Radio 538, los van elkaar een nieuw avontuur aan. Coen presenteert vanaf oktober een dagelijkse lunchshow bij Radio 538. Sander hoor je vanaf datzelfde moment in de middag op Radio Veronica. Maar voordat alle 538-luisteraars in de stress schieten: de Coen en Sander Show blijft gewoon bestaan, maar wordt wel verhuisd naar de vrijdag van 16:00 tot 19:00. Met zo’n show moet er toch wel flink gepraat zijn over salarissen, niet? Het huidige salaris van Coen Swijnenberg en het huidige salaris van Sander Lantinga liegen er in elk geval niet om.

View post on Instagram
 

Overstap van 3FM naar Radio538

De afgelopen jaren zijn er de wildste verhalen rondgegaan over het salaris van Coen Swijnenberg en het salaris van Sander Lantinga. In 2015 maakte het duo samen met hun geliefde show de overstap van 3FM naar 538. Volgens de website Radiofreak verdienden de heren bij 3FM ruim twee ton. Toen de overstap naar Radio 538 bekend werd gemaakt, kregen de mannen veel kritiek over de reden van de overstap. Zo schreef zakenblad Quote dat Sander en Coen destijds zo’n vijftigduizend euro zouden moeten inleveren als ze bij 3FM zouden willen blijven werken. De heren zelf ontkenden dat de overstap werd gedreven door geld. Maar goed, wie zou wel blij zijn met het afstaan van vijftigduizend euro? Bovendien gingen het salaris van Coen Swijnenberg en het salaris van Sander Lantinga er flink op vooruit bij Radio538.

View post on Instagram
 

Salaris van Coen Swijnenberg & Sander Lantinga

Na de overstap zijn de platendraaiers veel meer gaan verdienen. De geruchten gingen zelfs dat Sander twee miljoen euro per jaar op zijn rekening kon verwachten. Maar dat is volgens Sander zelf ‘klinkklare onzin’. “Als we voor het grote geld hadden willen gaan, hadden we dat veel eerder moeten doen”, zo liet hij weten aan RTL Boulevard. Verder gaf Sander aan dat zulke bedragen misschien vroeger werden gestort maar dat nu de markt heel anders zou zijn.

Maar wat is dan wel het salaris van Coen Swijnenberg en het salaris van Sander Lantinga bij Radio538? Voormalige radio-dj Patrick Kicken gaf in de podcast Vlaai Away aan dat het salaris van beide heren 850.000 euro per jaar zou bedragen. Is dat even lekker!

Dat er in radioland met flinke bedragen wordt gesmeten, is wel te zien aan het salaris en vermogen van Giel Beelen.