Gelukkig geen remake of reboot, maar eerder iets dat klinkt als een parodie op Home Alone! En met Ryan Reynolds aan het roer weet je sowieso dat het lachen, gieren en brullen wordt! De sympathieke filmster die zich op het witte doek weleens verkleed als Deadpool gaat namelijk de veelbelovende comedy ‘Stoned Alone’ produceren!

ryan reynolds deadpool GIF

Stoned Alone

De film neemt je mee in het verhaal van een 20-nogwat-jarige loser die het vliegtuig voor zijn vakantie ski-reis mist. Om er dan toch nog het beste van te maken besluit hij om high te worden, waarna hij Paranoia wordt in eigen huis en denkt dat hij iemand hoort inbreken in zijn huis. Wanneer dit echter echt het geval blijkt te zijn schiet hij volledig stoned en paranoïde in de verdediging!

Er is nog geen castingnieuws, maar we weten allemaal dat Reynolds nu flink aan het balen is dat hij die knaap niet meer kan spelen! Wat wij natuurlijk ook wel lachen hadden gevonden.. Misschien kan hij een woordje bij de mensen bij Marvel doen om wat verouderingstechnologie – die gebruikt wordt voor flashback-scènes – op zich los te laten?