De sarcastische anti-superheld Deadpool keert terug naar het witte doek. Het zal moeilijk worden om het eerste deel te overtreffen, maar één ding is zeker: de film zit vol met mannenhumor. Zelfs zo erg dat er lastminute een heftige grap uitgeknipt moest worden.

“Baby Hitler grap”

In de scène loopt de anti-held de ziekenhuisafdeling binnen waar alle pasgeboren baby’s liggen. Hier ziet hij op één van de wiegjes A. Hitler staan en twijfelt geen moment. Vervolgens zien we vanuit de ogen van ’s werelds bekendste dictator hoe hij door Deadpool wordt gewurgd. Een andere baby begint te huilen en Deadpool reageert: “Shut up Ira, you’ll thank me someday!”

De scène was te zien in de test screenings en de reacties waren nogal gemengd. De meeste kijkers vonden het wurgen van baby, zelf als Hitler is, toch echt te ver gaan. Over de rest van de film waren de kijkers het overigens grotendeels met elkaar eens en waren bijzonder positief over de film. We hoeven ons dan ook geen zorgen te maken dat de de film door censuur zijn echte Deadpool charme gaat verliezen.

17 mei in premiere

Niet één, twee, maar drie trailers heeft Universal Pictures inmiddels met ons gedeeld. De term ‘Final Trailer’ beloofd op zichzelf al veel goeds, en we kunnen eerlijk met je zijn: het is alles wat je ervan mag verwachten. In de korte video zie je hoe Deadpool himself, supervillain Cable en die grote stalen morfende gozert voor heel wat doem en verderf zorgen: