Die Nicolas Cage, die weet ook maar niet van ophouden. Samen met Laurence Fishburne is hij al weer in zijn volgende film te zien. In Running with the Devil speelt hij een badass drugsproducent. Binnenkort is de actiefilm in de bioscoop te zien.

Nic out of the Cage

Nicolas Cage-fans weten al jaren dat er niets of niemand boven hun favoriete acteur gaat. Wat nou Leonardo DiCaprio. Hoezo Christian Bale? Wegwezen Brad Pitt. Nicolas Cage! Want niemand kan er in een waan van volle paranoia zo intens hysterisch schreeuwen als hij. Oké, toegegeven, zijn carrière heeft enigszins te kampen gehad met een dipje. Nou ja, noem het maar gerust een duikvlucht. Yep, de dagen van Wild at Heart en Con Air liggen ver achter Cage. Maar onderschat hem niet, want dan speelt hij zomaar in een film als Mandy. Nu is hij terug met Running with the Devil.

Running with the Devil

Running with the Devil

Of je naar Running with the Devil moet? Nou, Nicolas Cage speelt erin, meer motivatie heb je toch niet nodig? In deze harde actiefilm speelt hij The Cook, een soort Walter White-achtige figuur compleet met jasje en bril. The Cook wordt zijn opdrachtgever, kartelleider The Boss, erop uitgestuurd om zijn productieketen onder de loep te nemen. Het vermoeden is namelijk dat ergens cocaïne versneden wordt, waarbij een deel achterover gedrukt wordt. The Cook krijgt hierbij hulp van The Man. Hun reis brengt ze van Albuquerque, New Mexico tot aan Colombia.

Begin volgende maand in de bios

Running with the Devil wordt geregisseerd door nieuwkomer Jason Cabell, die ervaring heeft als DEA-agent in Colombia. Hij heeft een behoorlijke cast onder zijn hoede genomen. Naast Cage is Laurence Fishburne te zien als The Man. Barry Pepper (Saving Private Ryan) speelt The Boss. Ook Leslie Bibb, Adam Goldberg (Fargo seizoen 1) en Cole Hauser (2 Fast 2 Furious) hebben ook rollen. Deze harde actiefilm gaat op vrijdag 13 september in première.

Check ook deze hitserie op Netflix over het leven in een Mexicaanse gevangenis.