Terwijl het einde van de vakantiedagen voor veel mensen al een feit is, geniet presentatrice Roxanne Kwant nog even in Italië. En waarom ook niet? Op haar Instagram stories deelt ze haar ervaringen tijdens de vakantie. Dit weekend deed ze daar nog een schepje bovenop met een prachtige foto.

Wie is Roxanne Kwant?

Roxanne is een Nederlandse presentatrice. De blondine presenteert series voor RUMAG. Op haar eigen website valt te lezen dat ze daarnaast een online personality is en zich onderscheidt door onbevangen benadering en directheid. “Roxanne is niet snel onder de indruk”, zo valt er te lezen. Waar wij wel snel van onder de indruk zijn is een nieuwe bikinifoto van Roxanne.

Prachtige bikinifoto

Roxanne is op vakantie aan de mooie Amalfi Coast. De kustlijn is overigens niet het enige wat daar momenteel opvalt. Dat is wel terug te zien aan de foto die de presentatrice afgelopen weekend toevoegde aan haar Instagram-page.  Op de foto is de beeldschone dame te zien in haar bikini tijdens een rondvaart langs de kust.

Roxanne gooit vaak een grapje in de omschrijving van haar foto. Ook deze keer was het weer raak. “Lekker dagje motorboten richting Texel”, schrijft ze in de caption. De beschrijving zorgde voor de nodige opmerkingen zoals “De omgeving lijkt eerder op Ameland” en ”Jij weet altijd de mooiste plekjes geheime plekjes te ontdekken van ons mooie kikkerlandje”. Aan de reacties van haar volgers te zien valt de presentatrice behoorlijk in de smaak. Niet dat dat heel moeilijk is met zo’n killer body:

Roxanne Kwant weet wel vaker mening mannenhoofd op hol te brengen met haar foto’s. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze?

Niet alleen Roxanne Kwant geniet zichtbaar van haar vakantie. Wat dacht je bijvoorbeeld van Janice Blok?