Entertainment

Dit is de vrouw van kersverse United-aanwinst Antony dos Santos

Rosileny Xavier vroruw antony

De Braziliaanse Antony dos Santos weet ook buiten het veld te scoren. Dit is de bloedmooie vrouw van Antony: Rosileny Xavier.

Ajax en Manchester United bereiken een akkoord

Ajax en Manchester United hebben volgens diverse media een akkoord bereikt over de transfer van Antony Matheus da Silva. The Reds leggen een bedrag neer van 95 miljoen euro voor de Braziliaanse aanvaller, dat bedrag kan zelfs oplopen tot 100 miljoen euro. Daarmee wordt de 22-jarige baltovenaar de duurst verkochte Eredivisiespeler ooit! Nu is het afwachten of de Braziliaan zijn prijskaartje gaat waarmaken en ook in Manchester aan de lopende band gaat scoren. Waar ‘ie in elk geval op fenomenale wijze heeft weten te scoren is buiten het veld: Rosileny Xavier, de vrouw van Antony, mag er namelijk zeker wezen.

View post on Instagram
 

Wie is Rosileny Xavier, de vrouw van Antony?

Rosileny Xavier mag zich sinds 2020 de vrouw van Antony da Silva noemen. De tortelduifjes hebben ook een zoontje samen, hij werd in 2019 geboren. Dat Rosileny net als haar man groot fan is van het voetbalspelletje, blijkt wel uit haar Instagram-pagina, waarop te zien is dat ze met enige regelmaat de wedstrijden van haar man bezoekt. De Braziliaanse schone is in 1998 geboren en van haar foto’s op Instagram uitgaande is de brunette model én influencer van beroep. Verder is de vrouw van Antony omgeven door mysterie. Wat in elk geval niet mysterieus is aan Rosileny Xavier, is haar uiterlijk. De foto’s spreken voor zich:

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Meer lezen over spelersvrouwen als Rosileny Xavier, de vrouw van Antony? Dit is de bloedmooie vriendin van Danilo Pereira.