Wealth

Bondscoach Ronald Koeman koopt nieuw miljoenenappartement in Laren

ronald koeman

We kennen Ronald Koeman natuurlijk als bondscoach van het Nederlands elftal, met wie hij binnenkort op het Europees kampioenschap staat. Maar wat je misschien niet weet, is dat Koeman buiten het veld net zo succesvol is. En nee, we hebben het niet over zijn indrukwekkende voetbalcarrière als speler, maar over zijn slimme moves op de vastgoedmarkt. De geboren Zaandammer heeft namelijk een prachtig penthouse op de kop getikt.

De nieuwe droomvilla van Koeman in Laren

Koeman heeft zichzelf en zijn familie getrakteerd op een schitterend penthouse in Laren, waarvoor hij maar liefst € 3,4 miljoen neertelde. Dit luxe penthouse, gespreid over 270 vierkante meter, is van alle gemakken voorzien. Denk aan vier kamers, waaronder twee slaapkamers en twee badkamers, een keuken waar elke hobbykok van droomt, een binnenzwembad voor die relaxte zondagmiddagen, een sauna om te ontspannen na een lange dag en een garage voor de bolides. Met een hypotheek van € 3,26 miljoen lijkt Koeman helemaal klaar voor een nieuw hoofdstuk in Laren.

Het vastgoed van de bondscoach

Koeman is geen nieuwkomer in de wereld van vastgoed. Zijn recente aankoop in Laren is slechts het nieuwste hoofdstuk in een reeks slimme investeringen. Zo verkocht hij zijn villa in Naarden volgens Bekende Buren voor een fraaie 2,775 miljoen euro, wat hem een winst van 624.000 euro opleverde. En laten we zijn dubbel-bovenhuis in Amsterdam niet vergeten, dat hij met een winst van 310.000 euro van de hand deed. Deze transacties hebben Koeman’s financiële reserves flink aangevuld en laten zien dat hij niet alleen op het voetbalveld, maar ook op de vastgoedmarkt een ware strateeg is.

Penthouse in Noordwijk

En alsof een droomvilla in Laren nog niet genoeg is, heeft Koeman ook een penthouse in Noordwijk op zijn naam staan. Zijn diversiteit in vastgoed laat zien dat Koeman niet bang is om te investeren in verschillende soorten eigendommen. Dit vastgoedsucces spiegelt misschien wel zijn vermogen om succesvol een team samen te stellen voor het komende EK 2024. Als Koeman net zo goed is in het selecteren van spelers als in het kiezen van vastgoedinvesteringen, dan ziet de toekomst van het Nederlands elftal er rooskleurig uit!

Al met al laat Ronald Koeman zien dat hij niet alleen een legende is op het voetbalveld, maar ook een ware kampioen in het spel van vastgoed. Zijn recente aankoop in Laren is slechts het topje van de ijsberg van zijn indrukwekkende portfolio. Wie weet wat de toekomst nog meer in petto heeft voor deze veelzijdige bondscoach. Eén ding is zeker: we zullen zijn avonturen zowel op het veld als op de vastgoedmarkt blijven volgen!