Heb je een lange dag gewerkt, wil je even niks doen en chillen, maar moet het huis worden gestofzuigd. Toch iets waar je eigenlijk nooit écht zin in hebt, en wat je het liefst laat gebeuren. Gelukkig kan dat. Deze robotstofzuiger kan namelijk zelf zijn weg door het huis vinden en jouw vloer schoon houden. Kan jij lekker met de beentjes omhoog.

De robotstofzuiger is de redding voor het huis

Een robotstofzuiger is zo gemaakt, dat hij door de ruimtes van je huis kan bewegen en op de plekken waar hij komt stofzuigt. Door het smalle formaat kan hij zelf onder stoelen en banken door en heb je er amper omkijken naar. De accu gaat ongeveer anderhalf uur mee, en als hij op is rijdt hij vanzelf terug naar het laadstation. Maar in die anderhalf uur heeft hij genoeg tijd om je woonkamer, keuken en gang te doen. Dat is nog eens lekker schoonmaken, toch?

De Medion MFD18600

De wat? Ja, deze robotstofzuiger heet de Medion MFD 18600. Dat is een instapmodel in de wereld van de automatische stofzuigers, waardoor jij kan kennismaken of het je wat lijkt. Hij is niet de duurste, en heeft daarom niet de meest luxe extra’s zoals een reinigingsplan of het schoonmaken hervatten na een pauze. Wel kun je deze robotstofzuiger al lekker door het huis laten rijden en je vloer schoon laten houden. Via Bol.com is dit exemplaar verkrijgbaar voor €129,– , een laag bedrag voor de gemiddelde prijs van robotstofzuigers.

robotstofzuiger

Goedkoopste robotstofzuiger op Bol.com

Goedkoper dan deze ga je ze niet vinden op Bol.com. Toch kan hij op eigen kracht je vloer reinigen, zolang je geen tapijt hebt. Laminaat, tegels en parket is dus het werkterrein van deze robotstofzuiger. Hij stoot zichzelf gelukkig niet kapot, omdat de infraroodsensoren obstakels zien aankomen en dan rijdt hij er omheen. Het mooie is dat hij ondanks de lage prijs, toch een beoordeling van 4,5 uit 5 krijgt. Wil je na het stofzuigen ook nog even de vloer dweilen? Dan heeft de Aldi ook nog eens een dweilrobot voor een prikkie in petto.

robotstofzuiger