Robin van Persie heeft een nieuw huis gekocht. Niet bepaald een doorsnee huis, want de villa voor hem en zijn gezin heeft miljoenen euro’s gekocht. Dat niet alleen, want hij kocht het ook nog eens van een bekende zakenman.

Nieuwe villa van Robin van Persie

Robin van Persie is één van de bekendste Nederlandse voetballers. In zijn carrière als profvoetballer speelde hij onder andere voor Arsenal en Manchester United, al heeft hij ook een lang deel van zijn loopbaan gespeeld voor Feyenoord. Niet verwonderlijk, want de voetballer is ook in Rotterdam geboren. Zijn loopbaan eindigde hij ook bij de club. Nu heeft hij een nieuwe villa gekocht die zich in de Rotterdamse  wijk Hillegersberg bevindt.

Dragons’ Den Michel Perridon verkoopt zijn villa

De villa die Robin van Persie kocht, kocht hij niet van een onbekend persoon. Niemand minder dan Michel Perridon verkocht hem namelijk het huis. We kunnen Michel Perridon kennen van het programma Dragons’ Den. De zakenman heeft een geschat vermogen tussen de €350 en de €375 miljoen. Zijn huis verkocht hij aan de voetballer, omdat hij, nu zijn kinderen het huis uit waren, zijn woning te groot vond geworden. De zakenman zegt over de verkoop: ”Dat ik mijn huis mag verkopen aan een van de grootste voetballers die we hier in Rotterdam ooit hebben voortgebracht: schitterend, toch?”

Flink bedrag voor de luxe Rotterdamse villa

Naar verluidt heeft de verkoop van de villa flink wat geld gekost. De voetballer had slechts één dag nodig om met Perridon tot een overeenkomst te komen. Uiteindelijk heeft hij zo’n € 6.5 miljoen betaald voor de nieuwe villa. Er zijn (nog) geen foto’s van de villa beschikbaar, maar duidelijk is in elk geval dat het hier om een grote en luxe woning moet gaan. Robin van Persie is niet de enige voetbalster die een nieuwe woning heeft aangeschaft. Zo kocht Denzel Dumfries recentelijk dit luxe penthouse in Barendrecht.