Entertainment

Dit zijn de drie rijkste Nederlandse darters en hun vermogen

Rijkste Nederlandse darters

Wij Nederlanders zijn best wel goed in darten. Bijna jaarlijks staat er wel een Nederlander in de late rondes van het WK. Raymond van Barneveld en Michael ven Gerwen representeren al jaren lang het Nederlandse leger. Ook zijn er een hoop Nederlandse darters die aan de deur van de top kloppen. Dit zijn op het moment de meest succesvolle en rijkste Nederlandse darters.

De drie rijkste Nederlandse darters

Met darten verdien je aardig wat geld, geloof het of niet. Wie aardig pijltjes kan gooien, kan zich al snel rijk rekenen. Bij de grootste toernooien kun je bij winst zelfs tot een aantal tonnen bijschrijven. Ook haal je aardig wat sponsorgelden binnen als echte topper.

3. Vincent van der Voort

‘Jalalalalalalalaaaaaa Vincent van der Voort, Van der Voort, Vincent van der vohoort!’ Ja hoor, The Dutch Destroyer heeft zich al laten gelden op veel grote toernooien. Hij staat nog altijd mijlenver achter op de 2 routiniers, maar hij mag zich toch één van de rijkste Nederlandse darters noemen. Nu is Vincent met zijn 44 jaar ook al een redelijke veteraan, maar toch kwam hij nèt wat minder in de kijkers. In totaal heeft de beste man flink wat bij elkaar gegooid en wordt zijn vermogen geschat op een dikke 1,2 miljoen euro. Lekker hoor Vincent!

View post on Instagram
 

2. Raymond van Barneveld

“Stoppen, toch weer niet, oh toch wel, nee ik pak de pijlen toch weer op”. Een dilemma waar Raymond van Barneveld al jaren mee stoeit. Ooit was hij één van de beste darters van de scène. Helaas waren de prijzengelden toen nog een stukje lager. Toch heeft hij het erg goed voor elkaar. Barney heeft in totaal een flinke 3,9 miljoen euro bij elkaar verdiend. Daarmee is hij de één na rijkste Nederlandse darter. Door dit te investeren in zijn funk poppen collectie verwacht hij dit nog lekker uit te breiden.

View post on Instagram
 

1. Michael van Gerwen

Het kan ook niet anders. Van Gerwen is de rijkste Nederlandse darter. Dit seizoen is de groene sloopkogel een beetje uit vorm. Toch gaat hij opnieuw een gooi doen naar de wereldtitel, want hij is nog steeds één van de topfavorieten. We hopen natuurlijk allemaal dat zijn beste kunsten weer naar boven komen. Al heeft hij zelf niets meer te klagen. Michael van Gerwen heeft namelijk een indrukwekkend vermogen van 9,4 miljoen euro. Een ongekend bedrag voor een darter.

View post on Instagram