Barney heeft aangekondigd dat hij terugkeert als professioneel darter. Hij gaat in Nederland samenwonen met zijn aanzienlijk jongere vriendin Julia Evans. De vriendin van Raymond van Barneveld is overgekomen vanuit Engeland om hier samen een plekje te zoeken met de Nederlandse darter.

Raymond van Barneveld komt terug!

Raymond van Barneveld heeft afgelopen maand bekend gemaakt dat hij wil terugkeren in de dartwereld. “Het is heel simpel. Ik mis het. Ik mis het verschrikkelijk” Waren de woorden van de vijfmaal wereldkampioen darten. Hij gaat zich proberen te kwalificeren voor de PDC-tour, zodat hij in 2021 weer met de toptoernooien mee kan spelen. Hij zal het spelletje vast wel missen. Maar wij denken dat hij het enorme salaris ook mist. De darter heeft namelijk een fortuin bij elkaar gespeeld in de afgelopen jaren.

De nieuwe vriendin van Raymond van Barneveld

Een behoorlijke switch dus, maar dat is niet de enige switch die hij ondergaat. Hij ruilde namelijk zijn vrouw Silvia in voor de veel jongere Julia Evans. Na een huwelijk van maar liefst 25 jaar had hij er blijkbaar genoeg van en zette hij er duidelijk een punt achter. Hij was helemaal verliefd geworden op de meid uit Engeland, en geef hem eens ongelijk. De vriendin van Raymond van Barneveld reisde al steeds vaker mee met de succesvolle darter: “Maar zonder succes, want ik verloor steeds.” Grapte Barney.

Julia Evans

Julia Evans is een 35-jarige manager bij een bedrijf in London. Blijkbaar heeft de carrière van Raymond van Barneveld voorrang, aangezien ze naar Nederland komt. De vriendin van Raymond van Barneveld heeft zelf geen Instagram, maar ze vindt het niet erg om zichzelf te laten zien op de sociale media van Barney. Zo waren ze onlangs nog op vakantie “Even lekker weg met liefje” Schrijft de darter op zijn Instagram. Hij heeft het prima voor elkaar. Bekijk de foto’s hieronder.

View this post on Instagram

Just to say i love you Julia xxx

A post shared by Raymond van Barneveld (@raybar180) on