Cars & Bikes

Rico Verhoeven weet niet van ophouden en laat zich getunede SUV aanmeten

rico verhoeven auto

Rico Verhoeven heeft er een nieuwe auto bij. Na genoten te hebben van zijn dikke Audi RSQ8, heeft hij een nieuwe liefde gevonden; een gepimpte Mercedes AMG G63! De SUV is helemaal naar wens gefixt en eerlijk is eerlijk: het is een beest van een bak.

Van een Audi RSQ8 naar een Urban Mercedes AMG G63

Rico Verhoeven is lekker bezig met vernieuwing van zijn garage. Zo haalde hij laatst een nieuwe Ducati Diavel V4 en showde hij die op Instagram. Nu is hij ook bezig geweest om zijn auto te vervangen, en het is een flinke upgrade. Waar Rico Verhoeven eerst in reed, is hem toch iets te saai te geworden, zo lijkt het. Ondanks dat de “oude” auto nog geen halve jaar oud is, gaat hij de RSQ8 achter zich laten en stap The King of Kickboxing over op een door Urban Automotive getunede Mercedes AMG G63.

Zwarte kleur met een ‘Tiffany blue’ accentje

De nieuwe auto van Rico Verhoeven heeft een glimmende zwarte kleur gekregen met Tiffany blue details. Zo is op de video te zien dat zijn remblokken, strepen op de auto en binnenkant is voorzien van de blauwe kleur. Verder is de auto goed aangepakt door Urban Automotive en heeft de SUV ook een Urban Automotive Widetrack kit gekregen. Dat mag natuurlijk niet ontbreken bij deze AMG.

View post on Instagram
 

Specificaties van de nieuwe auto van Rico Verhoeven

Deze Mercedes heeft standaard 577 pk en gaat van 0-100 in maar liefst 4,5 secondes. Met 600 Nm koppel komt ‘ie snel vooruit. Wel is het qua performance een kleine stap terug vergeleken met zijn RSQ8. Die had bijvoorbeeld zo’n 600 pk en een maximaal koppel van 800 Nm. Hiermee accelereert deze krachtpatser binnen 3,8 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur. Maar nu gaat het niet om de kracht voor Rico. Daarvoor heeft hij zijn Ducati-motor, die al flink snel is. De AMG auto heeft hij aangeschaft als daily driver. Zijn buren zullen dus regelmatig Rico in deze wagen voorbij zien zoeven.