Denken we aan twee van de mest succesvolle sportmannen van Nederlandse bodem, dan is zowel ‘Max Verstappen’ als ‘Rico Verhoeven’ een correct antwoord. De verschillen tussen de twee zijn groot. Toch kwamen ze in Monaco samen voor een lesje kickboksen. Dit is hoe Max Verstappen het er vanaf bracht.

Rico Verhoeven traint Max Verstappen

Dat Rico Verhoeven kan vechten hoeven we niemand meer te vertellen. De genadeloze kickbokskoning staat al tijden aan de wereldtop en is, aan de blik in zijn ogen, voorlopig nog niet van plan zijn plek op te geven.

View this post on Instagram

Let it burn 🔥

A post shared by Rico Verhoeven (@ricoverhoeven) on

Dan hebben we Max Verstappen, een totaal andere sportman dan Rico Verhoeven. Max behoort ook tot de wereldtop, maar dan in de autosport. Niemand die zo genadeloos over regenachtige circuits snijdt en punten scoort als een waar kampioen. Wij vinden het dan ook meer dan logisch klinken dat er een dag komt dat Max met de wereldtitel naar huis gaat.

Bokstraining, zo word je wel fit

Ook al beweeg je misschien niet intensief in een Formule 1-wagen, fit blijven is een absolute prioriteit als je het ver wil schoppen in de racewereld. En dat weet ook Max Verstappen. In zijn peperdure villa in Monaco heeft hij een eigen gym en deze week had hij wel een heel bijzonder trainingsmaatje om aan zijn beweging te komen: Rico Verhoeven.

Op de video die Rico Verhoeven geplaatst heeft op zijn Instagram zien we hoe de reusachtige kickbokser de (toch ietwat kleine) Max Verstappen stevig aanpakt. Alles of niets, en in het geval van Rico is het alles geven. De spierpijn druipt al van de beelden af. Hopelijk heeft Max er niet te lang last van en is hij weer op de top van zijn kunnen in de volgende race.

Of Rico Verhoeven er ook een lesje racen voor terug krijgt weten we niet. Maar een rondje scheuren in de McLaren van Verhoeven zal er vast wel in zitten.