Rico Verhoeven timmert niet alleen als king of kickboxing flink aan de weg, ook zijn garage begint steeds meer te lijken op die van een topsporter van wereldformaat. De kickbox-reus ruilt zijn vertrouwde Porsche Panamera in voor een wel héle dikke McLaren. Dit is de nieuwe auto van Rico Verhoeven.

Nieuwe auto van Rico Verhoeven

Bij het horen van de merknaam McLaren gaat het hart van iedere autoliefhebber spontaan sneller kloppen. De autofabrikant weet al decenia lang te verbazen met dikke, sportieve en gruwelijk snelle modellen. Ook Verhoeven lijkt te zijn gevallen voor deze charme en ruilt zijn vertrouwde Porsche Panamera in voor iets blitsers. Veel blitsers, om precies te zijn. Vanaf nu is hij de eigenaar van een heuse McLaren 720s.

In zijn zoektocht naar een nieuwe wagen belandde Verhoeven bij Louwman Exclusive. Dat weet je eigenlijk al meteen dat hij voor iets bijzonders ging. De nieuwe auto van Rico Verhoeven is dan ook een hele opvallende. Te beginnen met de kleur: knal oranje. Niet echt een tintje waar je omheen kunt. Maar ook onder de motorkap is het een wagen waar velen van ons enkel over kan dromen. De 4.0 liter V8 supercar heeft de kracht van maar liefst 720 paarden onder de kap schuilen.

McLaren 720S

Naast zijn – nu ingeruilde- Porsche Panamera kocht Rico onlangs ook deze dikke bak. Blijkbaar was de euforie rond deze nieuwe aanwinst snel gedoofd, aangezien de speurtocht naar deze nieuwe wagen al snel volgde. Veel beelden hebben we nog niet voorbij zien komen. Maar, de nieuwe auto van Rico Verhoeven is een absolute eye-catcher. Het is dan ook te verwachten dat we binnen nu en heel snel meer te zien zullen krijgen van de aanwinst. Ben je in het bezit van zó’n dikke wagen, dan wil je dat hoe dan ook met de wereld delen. Voor nu moeten we het nog even doen met onderstaand beeld dat op de Instagram-pagina van de kickbokser verscheen.