Na zijn geweldige show tegen Jamal Ben Saddik is het voor Rico Verhoeven even tijd om tot rust te komen. Om te werken aan zijn acteer carrière is Rico een tijdje in Los Angeles te vinden. Hier is hij in de sportschool gespot samen met filmsterren Mark Wahlberg en Mario López.

Rico Verhoeven aan het trainen met Hollywoodsterren

Naast zijn vechtcarrière timmert Rico Verhoeven hard aan de weg in de filmindustrie. In Nederland heeft hij al wat rolletjes gehad in ‘Undercover’ en ‘Bodyguard’. Nu is de GLORY-titelhouder klaar voor het grote werk. In Los Angeles traint hij samen met Mark Wahlberg en Mario López. Waarschijnlijk leert de vechtbaas zijn kneepjes van het vak aan de acteurs, in ruil voor wat acteertips. Goede deal toch? Daarvoor moeten de twee zich wel flink in het zweet trainen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Rico Verhoeven binnenkort in een internationale film?

Mark Wahlberg en Rico Verhoeven zijn al langer bevriend. We zien de acteur namelijk regelmatig reageren onder de post van de meervoudig wereldkampioen. Waarschijnlijk hoopt Rico binnenkort op een rolletje in een internationale film, met behulp van zijn grote vriend Wahlberg. De beste man zit natuurlijk niet zonder reden in Los Angeles.

GLORY 80 staat binnenkort alweer voor de deur

Maar het tripje zal waarschijnlijk niet lang duren. GLORY 80 staat namelijk op 19 februari op de planning. Volgens GLORY-voorzitter Pierre Andurand is de kans aanwezig dat Rico Verhoeven opnieuw in actie te zien is. Wie zijn tegenstander wordt, is nog niet duidelijk. Op dit moment is Antonio Plazibat de #1 uitdager, dus wie weet staan de twee binnenkort wel tegenover elkaar. Kun je nu al niet meer wachten tot het volgende GLORY-evenement? Begrijpelijk, wij ook niet. Bekijk daarom de hoogtepunten van het gevecht tussen Jamal Ben Saddik en Rico Verhoeven hieronder terug. Wat een titanenstrijd was dat!

 

Header foto: Instagram Rico Verhoeven.