Entertainment

Rico Verhoeven showt knap staaltje acteerwerk op Instagram

Rico Verhoeven

Rico Verhoeven is een getalenteerde man, hij is namelijk niet voor niets de ‘King of Kickboxing’. Maar hij is de afgelopen tijd wel met meer bezig dan alleen maar boksen. Hij wil namelijk ook acteren en dat is iets waar hij behoorlijk behendig in wordt. Dit laat hij zien in zijn meest recente filmpje op Instagram.

Rico Verhoeven als acteur

We kennen hem natuurlijk als de ongeslagen titelhouder van de zwaargewichtklasse, maar Rico Verhoeven kan veel meer dan een paar stoten uitdelen in de ring. Hij wil namelijk ook acteren. Hier had hij ooit al een grote rol voor gekregen. Zo kreeg hij hoofdrol in de actiefilm ‘The Black Lotus’ en speelde hij de bodyguard van Ferry, in de Netflix-serie Undercover. Verdere is er weinig nieuws omtrent zijn filmcarrière. Wij zijn er in ieder geval heilig van overtuigd dat Rico een goede actieheld zou zijn, dus we verwachten dat er nog veel goeds op de acteur zijn pad komt.

View post on Instagram
 

Op Instagram liet Rico ook weer even zien wat hij allemaal in zijn mars heeft. Hij postte namelijk een korte actiefilm waarin hij een paar coole moves en echte acteurstrucjes laat zien. Het is natuurlijk geen echte film, maar het zou zo de trailer van zijn nieuwe film kunnen zijn. Er is namelijk wel wat tijd in gestoken, want er wordt vanuit verschillende hoeken gefilmd en er is in geëdit.  Dit is dus een leuk filmpje om toe te voegen aan Rico Verhoeven zijn repertoire.

View post on Instagram
 

Carrière als bokser

Dat Rico Verhoeven acteerwerk doet, beteken niet dat hij zich niet meer de ‘King’ kan noemen. Kickboksen is én blijft natuurlijk zijn ding. Misschien zien we Verhoeven binnenkort wel vechten tegen Overeem, want die heeft ook weer bij vechtsportorganisatie Glory getekend. Tot die tijd blijven wij geduldig afwachten en hopen we stiekem dat we Rico binnenkort in een vette film zien.