Cars & Bikes

Rico Verhoeven voegt wéér een dikke wagen toe aan zijn uitpuilende autocollectie

rico verhoeven

We zijn allemaal wel bekend met de naam Rico Verhoeven. De 'King of Kickboxing' heeft de wereldtitel zwaargewicht bij Glory al jarenlang op zijn naam, maar de deze week 35 jaar geworden Brabander denkt ook steeds meer na over het leven na zijn topsportcarrière. Zo is hij onder meer bezig met acteren. Maar, Rico staat ook bekend als een fervent autoliefhebber. Hij heeft nu weer een nieuw exemplaar aan zijn toch al uitpuilende autocollectie toe mogen voegen.

‘King of Kickboxing’ Rico Verhoeven

Rico Verhoeven begon zijn succesvolle kickbokscarrière op professioneel niveau in 2004 en is sindsdien niet meer weg te denken uit de top. Tien jaar later werd hij wereldkampioen in de klasse zwaargewicht bij Glory. Die titel heeft hij sinds toen niet meer uit handen gegeven.

De Brabander mocht deze week, op 10 april, 35 kaarsjes uitblazen. Een respectabele leeftijd voor een topsporter, en dus slaat hij steeds meer zijn vleugels uit als onder meer acteur in verschillende Nederlandse speelseries. Ook is hij sinds een kleine anderhalf jaar ook ambassadeur van tuner Urban Automotive, waarmee hij zijn voorliefde voor dure auto’s bevestigt. Van dat bedrijf heeft hij als verjaardagscadeau een prachtige, gloednieuwe Range Rover Sport in ontvangst mogen nemen.

View post on Instagram
 

De wagen is volledig onder handen genomen door zijn vrienden van Urban Automotive, en verder afgewerkt door Absolute Motors. De wagen werd overigens geleverd door The Adventure.

Het wagenpark van Rico Verhoeven

Met zijn nieuwe Range Rover wordt het wagenpark van Rico Verhoeven nog verder uitgebreid. Hij heeft al onder meer de beschikking over een rode Range Rover Sport P510e, een Porsche Oak Green Audi RSQ8, en een McLaren 720s. In de tussentijd heeft hij ook nog afscheid genomen van een aantal bolides. Al met al is de autocollectie van de kickbokser bijna een miljoen waard.