Hoe kan je beter je reactievermogen en uithoudingsvermogen trainen dan met de man die als geen ander stoten weet te ontwijken én uit te delen op het juiste moment? Dat dacht ook Formule 1-coureur Daniel Ricciardo. Hij liet zich afmatten door niemand minder dan Rico Verhoeven.

Daniel Ricciardo gooit, ondanks geniale inhaalactie, geen hoge ogen bij GP in Hongarije

Afgelopen weekend was het feest voor Max Verstappen: de Nederlander reedt bijna foutloos van P10 naar P1 (lees hier de GP Hongarije terugblik). Voor voormalige Red Bull-teamgenoot eindigde de race echter in malaise. Hij startte op P9, maar eindigde uiteindelijk op een teleurstellende 15e plek, één rondje achter Verstappen. Zijn geniale inhaalactie op beide Alpine-coureurs, tegelijkertijd, mocht uiteindelijk niet baten.

Rico Verhoeven traint met Daniel Ricciardo

Hoewel Daniel Ricciardo geen goed resultaat voor elkaar wist te boksen in Hongarije, deed hij dat wel in een training met Rico Verhoeven voorafgaand aan de race. De 33-jarige ‘King of Kickboxing’ deelde een video op social media waarop te zien is hoe hij zijn Australische leeftijdsgenoot afmat.

Bekijk hieronder de beelden:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Daniel Ricciardo (@danielricciardo)

Rico Verhoeven is niet onbekend met het trainen van Formule 1-coureurs. Eerder pushte hij zijn vriend Max Verstappen ook al tot het uiterste.