Rico Verhoeven heeft de hoofdrol te pakken in een internationale film. De opnames vinden plaats op verschillende locaties in Europa. Afgelopen maandag werd er gefilmd in Amsterdam.

Rico Verhoeven heeft hoofdrol in internationale film

De wereldkampioen kickboksen speelt de hoofdrol in de film genaamd ‘Black Lotus’. Verhoeven krijgt de rol van special forces-officier Matteo Donner.

Nadat zijn beste vriend is omgekomen tijdens een gezamenlijke missie zwerft Matteo/Verhoeven de wereld rond. Wanneer hij terug is in Amsterdam belandt hij in een eenmansoorlog in de straten en de grachten van de stad, met verschillende explosies en rondvliegende kogels tot gevolg. Hij doet er alles aan om het ontvoerde dochtertje van zijn gestorven vriend te redden.

Todo Chapkanov regisseert de Engels gesproken film. Naast Rico Verhoeven zijn ook Roland Møller, Rona-Lee Shimon en Kevin Janssens te zien in Black Lotus. De film moet in 2023 zijn entree in de Nederlandse bioscopen gaan maken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Rico Verhoeven neemt acteer carrière serieus

Dat Rico Verhoeven zijn acteer carrière een serieuze kans wilt geven is terug te zien aan zijn bezigheden de afgelopen tijd. Zo heeft hij een paar bijrolletjes gespeeld zoals in onder anderen Bon bini Holland 3, die op het moment te zien is in de bioscoop. Verder laat Verhoeven op zijn Instagram zien hoe hij verschillende acteer- /vechttrainingen ondergaat voor de nieuwe actiefilm.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Rico Verhoeven doet stunt in Amsterdam

Voor de actiefilm moet Rico Verhoeven verschillende stunts doen. Zo sprong hij maandag op een rijdende auto tijdens het filmen. Hoelang de opnames in Amsterdam nog zullen duren is niet bekend.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Team Rico 🥊 (@teamricotoday)

Volgende gevecht op de planning

Naast de grote focus op het acteerwerk blijft Verhoeven natuurlijk ook gewoon ‘The King Of Kickboxing’. Hij is naast het acteren dus ook gewoon volop aan het trainen voor zijn volgende gevecht. De wereldkampioen stapt op 29 oktober weer de ring in tijdens het Hit It evenement. Hij neemt het dan op tegen Hesdy Gerges.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)