Dat het laatste woord nog niet was gesproken na het gevecht tussen Conor McGregor en Khabib Nurmagomedov was wel duidelijk. Na veel speculaties weet Dana White – president UFC – ons eindelijk in een recentelijk interview te vertellen dat er dit jaar een rematch tussen deze twee vechthanen zal plaats vinden. Een beter begin van het nieuwe jaar konden wij ons niet wensen!

Rematch Conor vs Khabib

Conor McGregor vs Khabib Nurmagomedov a.k.a het grootste UFC vechtkamp in de geschiedenis. Dit gevecht was voorzien van alle middelen om er een waar spektakel van te maken. We begonnen met de nodige trashtalk, het busincident en eindigde met het incident tussen Khabib en Dillon Danis na het gevecht. Dit gevecht had en heeft nog steeds een behoorlijke gespannen lading. Conor moest het onderspit delven aan Khabib in de 4e ronde dankzij een nekklem. Een paar seconden klom Khabib de octagon uit om Dillon Danis – vriend van Conor McGregor – nog een paar tikken te geven. Tja een behoorlijke aftermath, waarbij een rematch zeker op zijn plaats is.

Interview Dana White

We wisten al dat beide vechters een rematch zagen zitten, maar nu weet Dana White ons ook – vanuit de organisatie – te laten weten dat hij ervan overtuigd is dat er dit jaar nog een rematch komt. Zo liet hij het volgende weten in het interview met TMZ:

“Iedereen wilt deze mannen nog een keer in de ring zien, natuurlijk, maar eerst moeten de schorsingen rond zijn. Als dat allemaal goed gaat dan moet het gevecht zeker plaatsvinden.”

Op de vraag of hij denkt dat er een rematch tussen deze vechthanen komt, wist hij ons met volle overtuiging te vertellen “Yeah, I do.” 2019 wordt hét jaar van deze rematch dus!

Check hieronder het volledige interview: