Eindelijk hebben we weer een game om naar uit te kijken. In tegenstelling tot andere grote titels wordt Far Cry 6 niet verplaatst naar 2022. Ubisoft maakt tijdens de Worldwide Gameplay Reveal dan eindelijk de releasedatum van Far Cry 6 bekend. Daarnaast krijgen we ook de eerste gameplay van de langverwachte game te zien.

Releasedatum en eerste gameplay van Far Cry 6

In eerste instantie zou Far Cry 6 in het eerste kwartaal van 2021 uitkomen. Maar door de huidige omstandigheden is de releasedatum van Far Cry 6 verplaatst naar 7 oktober 2021. Het duurt dus nog even, maar gelukkig komt er dit jaar nog een nieuwe game van de populaire reeks uit. De eerste gameplay van Far Cry 6 ziet er wat ons betreft al heel goed uit. Bekijk hieronder de beelden.

Word een echte guerrillastrijder

In Far Cry 6 stappen gamer in de schoenen van hoofdpersoon Dani Rojas. Op dat moment is de inwoner van Yara een guerrillastrijder, omdat het eiland gebukt gaat onder de dictatuur van Anton Castillo. De beste man is niet van plan om zijn macht af te staan. Deze wordt binnenkort namelijk overgedragen aan zijn zoon Diego. Dani doet er alles aan om daar een stokje voor te steken. Zoals we gewend zijn van Far Cry kunnen we weer losgaan met tal van wapens en mogelijkheden in een bijzondere omgeving. Dit keer moet je zelf materialen gebruiken om wapens en voertuigen in elkaar te knutselen. De guerrillastrijders hebben namelijk heel erg weinig geld en middelen.

Far Cry 6 is beschikbaar op vrijwel alle spelcomputers

Far Cry 6 is vanaf 7 oktober 2021 beschikbaar voor de Playstation 5, Playstation 4, Xbox Series, Xbox One, PC en Google Stadia. In deze Far Cry kunnen we ook via een modus samen met vrienden spelen. Er zijn dus weer genoeg mogelijkheden om de nieuwe Far Cry-game te gaan spelen. Wij kunnen niet meer wachten en onze verwachtingen zijn dan ook heel erg hoog. Bekijk welke PS5-games je nog meer nu al kunt pre-orderen.