Tot nu toe hebben we het alleen maar moeten doen met leaks en speculaties, maar nu heeft EA ons eindelijk een datum gegeven voor de officiële Battlefield 6 onthulling. Wat dit allemaal inhoudt blijft nog redelijk geheim, maar eindelijk is er wat nieuw.

Battlefield 6 onthulling

Eindelijk is het zo ver, na wekenlang het hele internet af te sneupen voor leaks en nieuwe informatie komt er eindelijk een onthulling. Dat heeft EA namelijk groots bekend gemaakt op alle media kanalen. De Battlefield 6 onthulling staat gepland op 9 juni om 16:00 uur. Dit wil je niet missen, dus zorg er voor dat je er dan klaar voor bent. In de aankondiging voor de onthulling krijgen we niet veel te zien, maar het ziet er wat futuristisch uit, dus misschien hadden de leaks toch enigszins gelijk. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd naar al het werk van EA.

Wat kunnen we verwachten?

Helaas valt er uit een trailer van 10 seconden niet erg veel te halen. In ieder geval zullen we het tot 9 juni met onze verbeelding moeten doen, want EA heeft voor de rest nog niks uitgegeven, dus er zit maar een ding op: geduldig afwachten. Zodra de Battlefield 6 onthulling er is krijgen we eindelijk pas een idee van hoe de game eruit gaat zien. En dan wordt het aftellen totdat de game daadwerkelijk verkocht gaat worden.

Eindelijk kunnen we dan geruchten over robothonden en andere dingen bevestigen, in ieder geval kijken we er naar uit om Warzone aan de kant te schuiven voor een nieuwe multiplayer game. Hopelijk wordt het ook mogelijk om met veel mensen op één map te spelen, zoals het in de vorige games ook was. Maar tot het zo ver is blijven wij met smart wachten op meer informatie.