Een buitenkansje voor iedereen met een baard, lang haar en de vechtlust van Ragnar Lothbrok. Voor de allerlaatste draaidagen van de film Redbad worden nog geweldenaren gezocht die het verschil willen maken in ‘spectaculaire gevechtsscenes’. De film wordt opgenomen in het preHistorisch Dorp in Eindhoven.

Hollywoodregisseur Roel Reiné pakt groots uit met vikingsschepen, internationale stuntteams, paarden, vuurballen en last but not least: jou!

400

Voor de vechtscènes zoekt de regisseur nog ongeveer vierhonderd onbevreesde, bebaarde mannen met (schouder)lang haar. Op basis van de uiterlijke verschillen worden er twee kampen gemaakt, te weten de Friezen en de Franken. De Friese krijgers hebben logischerwijs lichte ogen en blond, rossig, rood of grijs haar. De Frankische soldaten hebben donkere ogen en bruin, zwart of grijs haar.

Iedereen die binnen een van deze profielen past, kan zich aanmelden via de website en staat dus binnenkort misschien wel op het slagveld in Eindhoven. Samen met Mike!

Jonathan Banks

Jonathan Banks, bekend als Mike van Breaking Bad en Better Call Saul, speelt in dit hele verhaal de rol van Pepijn, de genadeloze Koning van de Franken.