“Het wachten op GTA 6 zal nog zeker tot 2021 duren. Die andere top game van Rockstar komt echter dit jaar nog uit, jawel heren: Red Dead Redemption 2”, zo vertelden wij je al toen we de eerste trailer van deze badass game met je deelden!

Red Dead Redemption 2

In de game ga je als Arthur Morgan te paard door een groeiend Amerika in 1890! Jij, Arthur, bent de rechterhand van bendeleider Dutch van der Linde. Jouw crew is je familie en daar geef jij je leven voor, check maar:

Rockstar heeft aangegeven dat de Red Dead Redemption 2 wereld de grootste is die zij ooit gecreëerd hebben: “De wereld dekt een gigantische hoeveelheid Amerikaanse landschappen die naadloos in elkaar overlopen, van met sneeuw bedekte bergpaden tot modderige stadjes, moerassen, snel groeiende steden én de Southwest-grens. En al die plekken hebben activiteiten en mogelijkheden die uniek zijn.”

Yup, zoals je in de trailer ziet ga je veel beroven en stelen! Maar daarnaast is er nog genoeg ruimte om een showtje te bekijken, een kaartje te leggen of een potje mes vs. vingers!

Release

Het lange wachten wordt dan eindelijk beloont en het mooie is dat de game vanaf 26 oktober verkrijgbaar is op de PlayStation 4 en Xbox One. Verder is er nog niets bekend over een mogelijke PC versie. Hoe dan ook wordt dit een gouden herfst.