UFC brengt altijd een hoop spektakel met zich mee, vooral als je het over de capriolen van Conor McGregor hebt. Die Ierse grappenmaker maakt het vaak bont buiten de ring, maar in de MMA speelt zich natuurlijk het meeste spektakel af binnen de achthoekige vechterskooi. Daar weet Raymond Daniels alles van, hij maakte op de afgelopen Bellator een zeer spectaculaire knock-out.

Raymond Daniels

Onlangs vond in het Verenigd Koninkrijk het befaamde Bellator plaats. Dat is een gevecht van de gelijknamige organisator. Bellator is na de UFC de grootste partij als het gaat om MMA. Niet voor niets doet de wereldberoemde Raymond Daniels mee aan deze evenementen. In zijn laatste wedstrijd ging het er wel heel heftig aan toe. Vooral als je ziet op welke brute manier Wilker Barros naar de grond wordt gewerkt door Daniels. Een manier die we niet vaak zien, of in ieder geval ook vaak zien mislukken. Daniels komt namelijk in met een dubbele draai, dat is al apart, maar hij weet daarna nog een ijzersterke rechter te geven. Die stoot wordt Wilker te veel en je ziet hem letterlijk nog op de grond nagenieten van een paar flinke stuiptrekkingen. Het zal voor hem wat minder genieten zijn, dan dat wij ervan genieten.

Knock-out

Velen bestempelen de knock-out al als kandidaat voor knock-out van het seizoen. Wij hebben daar niks tegen in te brengen. Je ziet namelijk niet vaak dat een vechter een dubbele draai met zijn benen maakt alvorens zijn tegenstander te raken. Als je daarbij optelt dat de tegenstander ook nog eens een genadeloze rechtervuist krijgt te verduren is het plaatje compleet. Wat heeft Raymond Daniels een knock-out van formaat neergezet. En deze knock-out is er zeker eentje voor in de boeken. We zijn dus zeer benieuwd of deze genadeslag ook daadwerkelijk bestempeld zal worden als ‘knock-out van het seizoen,’ maar we gaan het meemaken!