Nog een paar weken wachten en dan komt FIFA 22 uit. In aanloop naar de nieuwe game laat EA Sports de ‘ratings’ los van de beste spelers in FIFA 22. Tussen de 22 beste spelers zitten een aantal merkwaardige veranderingen.

EA Sports laat de beste ratings van FIFA 22 los

Ieder jaar krijgen voetbalspelers weer een nieuwe ‘rating’ op FIFA. EA Sports rangschikt de spelers dan weer opnieuw op hun kunsten van de afgelopen seizoenen. Meestal zijn Messi en Ronaldo de beste spelers in het spel, maar opvallend genoeg is dat in FIFA 22 niet meer zo. Cristiano Ronaldo heeft namelijk (tot ieders verbazing) een lagere rating gekregen op FIFA 22. Hij is nu ‘slechts’ 91, waar Messi nog steeds de beste speler is met een rating van 93. Bekijk hieronder de ratings van de 22 beste spelers in FIFA 22. (Swipe voor de ratings).

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door EA SPORTS FIFA (@easportsfifa)

Cristiano Ronaldo krijgt een flinke downgrade, maar waarom?

Ook in FIFA 22 heeft PSG een aantal van de beste spelers van de wereld. Neymar en Mbappé hebben dezelfde rating gekregen als Cristiano Ronaldo. Robert Lewandowski is volgens EA Sports op dit moment zelfs beter dan de Portugees, en dat terwijl Ronnie vorig seizoen ‘gewoon’ topscorer werd van de Serie A en weer een toptransfer maakte naar Manchester United. Toch heeft hij niet meer één van de beste ratings op FIFA 22.

Virgil van Dijk is opnieuw de beste verdediger van het spel

Jan Oblak is opnieuw de beste keeper van het spel en Virgil van Dijk behoort ook weer tot de beste spelers. Hij heeft wel een lagere rating dan op FIFA 21, maar dat komt waarschijnlijk omdat de verdediger een groot gedeelte van het seizoen geblesseerd was. Ook opvallend is dat Sergio Ramos niet meer in het rijtje thuishoort. De Spanjaard lijkt nu toch echt over zijn top te zijn. Wat vind jij van de nieuwe FIFA 22 ratings?