Actie, geweld, spanning en goede acteurs: alles wat je nodig hebt voor een goede mannenfilm. Er zijn tal van filmreeksen op te noemen waarin deze formule ons heeft voorzien van uren kijkvermaak. Hoog in deze lijst staan toch wel de films van Rambo. Deze week verschijnt de nieuwste Rambo film in de bioscoop en jij kunt hier kaarten voor winnen!

Laatste keer Rambo

Zoals de titel al een beetje doet vermoeden is dit de laatste film van de Rambo-reeks. Na het gigantische succes van Rambo: First Blood (1982), Rambo: First Blood Part II (1985), Rambo III (1988) en Rambo (2008) vertolkt Sylvester Stallone voor de laatste keer de rol van John Rambo. Alles lijkt er op dat ze er met een flinke knaller van een film een einde aan gaan maken.

Rambo: Last Blood

Rambo: Last Blood

In deze vijfde en laatste film uit de populaire reeks heeft John Rambo zich teruggetrokken naar het boerenleven. Hier leidt hij in alle rust een anoniem bestaan. Rambo’s avonturen zitten erop. Althans, dat dacht hij. Wanneer de kleindochter van een goede vriendin wordt ontvoerd door Mexicaanse mensenhandelaren kan de krachtpatser niet anders dan nog één keer alles geven. Rambo reist naar Mexico waar hij terecht komt in een wrede en bizarre onderwereld. Hij probeert de kleindochter te bevrijden uit de wereld vol mensen- en sekshandel. De dappere missie van John Rambo gaat alles behalve makkelijk. Hij moet werkelijk alles uit de kast trekken om kans te maken tegen de Mexicanben, die alles behalve gastrvij zijn tegenover deze indringer.

Win bioscoopkaarten!

Kun jij als groot Rambo-fan niet wachten om deze laatste film te zien? Dan hebben we goed nieuws. We mogen vijf keer 2 kaarten weggeven aan de echte fans van John. Hoe je deze kaarten kunt winnen is simpel: ga naar het Facebookbericht van Gewoonvoorhem, tag je beste maat en wie weet zitten jullie binnenkort voor het witte doek te kijken naar Rambo: Last Blood.