Tijdens deze corona-invasie is het soms lastig om afleiding te zoeken. Bovendien kan het lijken alsof het lachen je elke dag weer een beetje extra vergaat, nu er vergaande maatregelen worden getroffen en veel mensen besmet raken. Gelukkig komen de Lama’s ons tegemoet met hun Quarantaine-TV.

Quarantaine TV is de Lama’s reünie die we nodig hadden

De Lama’s kennen we allemaal nog van vroeger. Hilarisch was het om de mannen de vreemdste sketches, bizarste situaties en uiteenlopende typetjes uit te zien beelden. Het populaire programma is al jaren niet meer op de buis te zien. Ruben, Ruben en Tijl zorgen nu voor een digitale mini-reünie. In hun programma Quarantaine TV gaan ze vanuit hun eigen huis met elkaar het gesprek aan. En dat zorgt voor lachwekkende en luchtige gesprekken, over van alles en nog wat.

Lachend de quarantaine door

In Quarantaine TV zijn de onderwerpen erg uiteenlopend. Wel gaan alle onderwerpen over de dingen waar de mannen door het corona-virus opeens mee te maken krijgen. Zo praten ze over thuiswerken, middagdutjes en het opeens meer bezig zijn in de keuken. Ook onderwerpen als een slinkende serievoorraad of het doorkomen van de quarantaine met je partner passeren de revue. De Lama’s zouden de lama’s niet zijn zonder wat grove grappen. Die zijn dan gelukkig ook aanwezig.

Humor verbindt ons met elkaar in deze tijd

Over hun reden voor de Quarantaine TV zijn de mannen duidelijk. Zij willen ook de humor van het corona-virus en de omstandigheden in blijven zien. Volgens de Lama’s is het belangrijk om te blijven lachen. Humor verbindt namelijk. Dat zijn wij helemaal eens met de mannen. De eerste afleveringen staan online. Hopelijk zullen er nog velen volgen. Heb jij behoefte aan meer humor, stream dan eens het komische Silicon Valley. Of laat je verrassen door de Reelgood App van Netfllix.