Het is een heerlijke combinatie: snelle racebakken en mooie dames. Lange tijd konden we genieten van zulk vermaak, maar de Formule 1 deed het in de ban. Een jaar geleden stonden er nog prachtige vrouwen te pronken op Formule 1 circuits over de hele wereld. Tot er een protest kwam vanuit de opkomende feministische beweging. De FIA verving de zogeheten ‘grid girls’ door kinderen. Een beslissing die niet in de smaak viel bij de PVV. Als het aan de partij van de vrijheid ligt komen de ‘pitspoezen’ gewoon terug bij de aankomende Grand Prix van Zandvoort.

Terugkeer van de pitspoezen

Je zou denken dat alle hoop voorbij is voor mooie vrouwen op het Circuit van Zandvoort volgend jaar. Als het aan de PVV ligt wordt dit echter gewoon ingevoerd. Zo blijkt uit een quote van Roy van Aalst van de partij:

De beslissing die de FIA heeft genomen is de zoveelste vorm van feministische betutteling. Pitspoezen horen net zo veel bij de Formule 1 als de auto’s. Alleen een enorme zeikerd kan een mooie vrouw als een probleem zien. De rest van de mensen vindt het prachtig. Het hoort bij de autosport en de PVV wil dat we ervoor gaan zorgen dat volgend jaar deze mooie traditie gewoon weer in ere wordt hersteld!

De PVV wil de pitspoezen terug op het circuit om een signaal af te geven tegen de zogenoemde ‘betutteling’ die volgens de partij heerst in de huidige maatschappij. Wij hopen dat bij de terugkeer van de Grote Prijs van Zandvoort in 2020 een hoop mooie vrouwen te zien zijn. Hoogste tijd voor een referendum!

Brilliante opmerking

Als de opmerking van de PVV niet briljant genoeg was komt verslaggever van de Telegraaf Rob Goossens met een gevatte opmerking aanzetten op Twitter:

Fotografie: Autobahn