Entertainment

Bekijk nu de eerste beelden van The Purge TV-serie

Purge Televisieserie Trailer Gewoonvoorhem

Het is alweer 10 maanden geleden dat we je in extase hebben gebracht met de aankondiging van een televisieserie over de gruwelijke Purge- trilogie! Vandaar dat het vandaag weleens tijd werd om je de eerste beelden te showen van de de gloednieuwe spin-off van de populaire filmfranchise.

Watch on YouTube

De serie volgt verschillende ogenschijnlijk niet-verwante personages die in een kleine stad wonen. Terwijl de klok afloopt, wordt elk personage gedwongen om rekening te houden met hun verleden terwijl ze ontdekken hoe ver ze zullen gaan om de nacht te overleven.

The Purge

Mocht je er nog niet mee bekend zijn; The Purge verfilmd een periode van 12 uur waarin alle misdrijven, inclusief moord, legaal zijn onder het bewind van een totalitaire politieke partij. Hoe kan het ook anders dan dat dit doemscenario zich voltrekt in The States. Je weet wel, die plek aan de andere kant van de oceaan waar je een geweer kunt kopen bij de supermarkt!

Bedankjes kunnen uit naar USA Networks, Blumhouse Television en Universal Cable Productions. Waar we schrijver en uitvoerend producent James DeMonaco en filmproducent Jason Blum niet mogen vergeten. Michael Bay heeft ergens ook nog een vinger in de pap, dus verwacht het nodige spektakel! The Purge gaat dinsdag 4 september in première op 10 / 9c in USA Network. Dus daar moet nog even wat op verzonnen worden..

Bron: Comingsoon