Actueel

‘Psychomeeuwen’ terroriseren verschillende Britse badplaatsen

psychomeeuwen 2

Ja, je leest het goed. 'Psychomeeuwen' komen niet uit een horrorfilm, maar zorgen voor overlast in verschillende Britse badplaatsen. Na het stelen van een aantal synthetische groene toppen, vertoont de groep vogels psychotisch gedrag. De gevleugelde vrienden zijn namelijk op zoek naar nóg meer van dat spul.

‘Psychomeeuwen’ zorgen voor flinke overlast

Meerdere badplaatsen in Groot-Brittannië worden geterroriseerd door ‘psychomeeuwen’. De gevleugelde “vrienden” stalen een drogerend middel genaamd ‘spice’ van een groep verslaafden. Na deze actie snakken de vogels naar meer, wat voor veel overlast zorgt.

Meer, meer, meer

Geen friet, brood, chips, of kipnuggets, maar een obsessieve honger voor ‘spice’. Dat is kenmerkend voor de groep ‘psychomeeuwen’ die nu actief jaagt naar het middel, nadat zij een flinke hap hadden genomen van het spul.

Een aantal Britse badplaatsen heeft inmiddels aangegeven last te hebben van de psychotische vogels. Onder andere Hastings, East Sussex, Margate, Kent en Clacton-on-Sea, Essex, Londen, Leeds, Manchester en Liverpool hebben een melding gemaakt.

Ongelukkige duikvluchten

Volgens ooggetuigen snakken de ‘psychomeeuwen’ zo erg naar het middel dat ze de jacht massaal hebben geopend om nog meer van het middel te vinden. Deze maniakale duikvluchten lopen niet altijd goed af: volgens ooggetuigen gaan de duikvluchten regelmatig mis, omdat de vogels zich op de stoep storten.

De autoriteiten van Groot-Brittanië gaan uitzoeken hoe die bizarre probleem opgelost kan worden.

Bron: De Telegraaf.