Ben jij zo’n iemand die graag zijn brein kraakt? Dan zijn escape rooms dé absolute activiteit voor jou. Jij en/of je vrienden worden dan even flink op de proef gesteld om te zien of je over de juiste capaciteiten beschikt om te ontsnappen. Je hebt tegenwoordig escape ervaringen in diverse groottes en soorten, maar wij hebben dé ultieme escape ervaring voor je gevonden: Prison Escape.

Prison Escape

De serie Prison Break kennen we allemaal wel, daarom weten wij ook dat jij er stiekem weleens over hebt gedroomd om uit een gevangenis te ontsnappen. Je wilt hiervoor natuurlijk niet echt een misdaad plegen om vervolgens wellicht jaren in de bajes door te brengen. Een goed alternatief om toch die ervaring mee te maken is door het doen van de Prison Escape in Breda. Naast een vette locatie – de Koepelgevangenis – zijn er 80 acteurs die jouw ontsnapping moeilijker of juist makkelijker kunnen maken. Het ligt er maar net aan hoe goed je skills zijn.

Realistisch

Met een lachje op je gezicht begin je, maar je komt er al heel gauw achter dat de bewakers geen grapje met je maken. Je wordt gestript van al je spullen, krijgt een overall en maakt vervolgens een mugshot. Op het moment dat je wordt begeleid naar de koepelgevangenis, dan merk je dat het menens is. Een ijzige sfeer en bewakers die je maar al te graag op de regels willen wijzen.

Prison Escape

Daar sta je dan met zo’n 200 tot 400 man die allemaal staan te popelen om binnen 3 uur te ontsnappen. Zodra je eenmaal in je cel zit, dan gaat het spelletje pas echt beginnen. Je komt er dan ook direct achter dat het niet je alledaagse escape beleving is. Om te ontsnappen zul je toch echt je vlotte babbel moeten gaan gebruiken met zowel de acteurs als je mede-gevangenen, maar je zal ook alles om je heen in de gaten moeten houden. De keuzes die je maakt hebben ook invloed of jij je vrienden achterlaat of juist met ze doorgaat om samen te ontsnappen.

Prison Escape

De ervaring van het Prison Escape in Breda is er een die je nooit zult vergeten en dit behoort eigenlijk gewoon tot de bucketlist van jou en je vrienden. Kijk voor beschikbaarheid en tickets op de site van Prison Escape. Gaat het jou lukken om te ontsnappen?