Bol.com heeft weer eens een nieuwe ‘gadget’ gelanceerd op de site. Met deze speciale prismabril kan jij altijd languit blijven liggen terwijl je geniet van je favoriete boek, serie of tv-show.

De prismabril

Het dagelijkse leven wordt steeds makkelijker gemaakt. We leven nou eenmaal in verwende tijden wanneer je het hebt over materialisme. Zo hebben we in Nederland allemaal een computer, laptop of mobieltje die ons de hele dag kunnen vermaken. Maar tegenwoordig heb je zelfs producten om zelfs die luxe nog eens een stukje makkelijker te maken. Wat doe je bijvoorbeeld als je geen zin meer hebt om rechtop te zitten tijdens je Netflix-serie? Precies, dan zet je natuurlijk gewoon even je prismabril op zodat je lekker languit kan liggen én toch kunt genieten van je favoriete tv-show, serie of film.

Prismabril

 

Wat is een prismabril?

Niet de meest essentiële uitvinding, maar wel super relaxed! Deze prismabril van Bol.com helpt jou bij het liggend lezen en bekijken van video’s. Misschien ben jij één van de vele mensen die last heeft van rug of nekklachten. Dan heb je vast wel eens gehad dat je op bed serie zit te kijken of je boek aan het lezen bent en eigenlijk helemaal geen zin hebt om rechtop te zitten. Maar wanneer je gaat liggen amper meer wat kan zien van het scherm. Of misschien heb je geen zin om je armen de hele tijd omhoog te houden om het boek voor je ogen te krijgen. Met deze prismabril zijn al die problemen opgelost.

De prismabril heeft een soort kapjes. Op het moment dat jij liggend met je ogen richting het plafond kijkt, wijzen de kapjes van de bril naar je boek of scherm toe. De prismaglazen zorgen ervoor dat het beeld van je scherm of boek via een soort spiegeltjes in de kapjes naar je ogen gericht staat. Oftewel, weg met die rug- en nekklachten en heerlijk onderuit gezakt tv kijken. En je ziet er ook nog eens hartstikke hip uit. Wat wil een mens nog meer? De Prismabril is via bol.com te bestellen voor 24,95 euro.

Prismabril