Ben jij lui, of juist een heel sportieve surfer? Dan moet jij de PowerDolphin Underwater Drone pro voor volgende zomer in huis halen. Deze drone gaat mogelijk veranderen op welke manier jij in het water speelt. Het is een game-changer te noemen in het onderwaterlandschap.

PowerDolphin Underwater Drone

Voor de luie visser heeft de PowerDolphin Underwater Drone een detectiesysteem die vissen vindt binnen een afstand van 40 meter. Verder kan de drone vissen lokken, visvoer uitzetten, zelf vissen vangen. Je hoeft dus zelf niets meer te doen. Het antwoord op de vraag in ons artikel ‘Wordt drone vissen het vissen van de toekomst?‘ lijkt dus ‘ja’ te zijn. Dan kan jij ondertussen je wetsuit aantrekken en een paar golfjes pakken terwijl PowerDolphin je filmt. De drone bezit een 4K camera met een filmhoek van 220 graden. Ook kan deze drone Full-HD (1080 pixels) beelden naar je telefoon sturen tot wel een bereik van duizend meter.

Voor het beste wetsuit advies kan je terecht bij wetsuit.nl. Wetsuits komen in alle soorten en maten. Bij wetsuit.nl weten ze exact welke ideaal is voor jou specifieke situatie. Ze kijken naar de sport die je beoefent en onder welke omstandigheden je dit doet. De website staat boordevol informatie en videomateriaal die jou helpen de juiste wetsuit te kiezen. Wie nog steeds geen keuze kan maken kan altijd nog bellen of langskomen in de fysieke winkel voor persoonlijk advies. Als na je bestelling blijkt dat de gekozen wetsuit toch niet bij je past kun je deze kosteloos retourneren. Wie vandaag voor 21:00 uur bestelt heeft zijn bestelling morgen in huis.

PowerDolphin Underwater Drone gewoonvoorhem 2 PowerDolphin Underwater Drone gewoonvoorhem 3

Levensreddend

Naast het vastleggen van goede surfactie en bespieden van vrouwelijke zwemmers kan de PowerDolphin Underwater Drone ook voor nuttige doeleinden worden gebruikt. De Drone heeft een topsnelheid van 5 meter per seconden (18 kilometer per uur) en kan daarmee snel reddingsvesten, reddingsboeien en andere levensreddende middelen brengen naar potentiële verdrinkingsslachtoffers. Ook kan het worden ingezet bij scheepsvaartongelukken om de situatie in kaart te brengen voor reddingswerkers arriveren. Wie nieuwsgierig is naar dit veelzijdige beestje kan meer informatie online vinden.