Houd je van pittig? Krijgt sambal jou niet klein? Is een Madame Jeanette niet pittig genoeg voor je? Dan is dit chippie misschien wel wat voor jou. De Chips wordt per één verpakt, maar een tweede zal je waarschijnlijk ook niet snel in je mond stoppen.

schermafbeelding-2016-09-26-om-17-38-21

Paqui Chips Carolina Reaper

Paqui Chips heeft een dodelijke creatie gemaakt “The Paqui Carolina Reaper.” De chips wordt verpakt in een bijpassende doodskist. Het chippie krijgt zijn kick van de Carolina reaper peper, de heetste peper in de wereld. De reden dat de chips per één verkocht wordt, is omdat het simpelweg voldoende is. Nee te veel is.

schermafbeelding-2016-09-26-om-17-33-04 schermafbeelding-2016-09-26-om-17-32-47

Wil jij de chips uitproberen dan zul je nog heel even moeten wachten, want de chips die normaal $4,99 kost op deze site is op dit moment uitverkocht. Houdt de site dus in de gaten en als je hem een maal bestelt hebt raden wij je aan om in elk geval melk, roomijs of honing bij de hand te houden voor het geval het wat te heftig is. Water wordt je ten strengste afgeraden (tenzij je indruk wilt maken op je vrienden), aangezien water de peper enkel verspreidt.