Actueel

Peter Gillis zet knalroze Gucci-auto van ex Nicol Kremers te koop

fiat 500 nicol kremers peter gillis

Peter Gillis wil geld zien na zijn breuk met Nicol Kremers en zet nu "haar" roze Fiat 500 te koop. Wie biedt?

Peter Gillis zet roze Fiat 500 van Nicol Kremers te koop

Massa is kassa, zo redeneert Peter Gillis. Ook als die massa wat klein is. De kleine massa in kwestie? Een knalroze Fiat 500 welteverstaan. Deze auto van zijn voormalige geliefde Nicol Kremers biedt Peter Gillis namelijk te koop aan op de Belgische Marktplaats 2dehands.

Cadeautje voor zichzelf

Het autootje was eerst een cadeautje aan zijn ‘Nicolleke’, maar nu beiden uit elkaar zijn, claimt de vakantieparkkoning zijn cadeau weer terug. Omdat Peter Gillis liever niet in deze Barbie-eske Italiaan gezien wil worden, probeert hij nu de Fiat aan een ander te slijten. Met de opbrengst kan Peter Gillis zijn vermogen spekken.

Specificaties van de auto van Nicol Kremers Peter Gillis

De voormalige Fiat 500 van Nicol Kremers is een echte glitter & glamour auto. De wagen is namelijk een originele By Gucci uitvoering inclusief panoramadak. “Unieke eyecatcher, professioneel gewrapt naar roze met sparkles! Gucci elementen zijn nog allemaal netjes zichtbaar zoals de logo’s, speciale velgen en ‘Guccissima’ lederen bekleding”, zo valt er te lezen in de verkoopadvertentie op 2dehands.be. “Zuinige auto met lage wegenbelasting, en verkeert in zeer goede en nette staat.”

De titel ‘scheurmonster’ mag je deze auto niet geven. Al kom je met de 0.9 TwinAir motor met 86 pk ‘lekker met het verkeer mee’, aldus de verkoper.

Hoeveel gaat deze knalroze ‘Nicol Kremers’ Fiat 500 van Peter Gillis kosten?

Het is onbekend hoe diep degene, die als aspirant Nicol Kremers wil rondrijden, in de buidel moet tasten. De prijs moet namelijk ‘nader overeen worden gekomen’ met de verkopende partij. Hoewel Peter zelf niet het contactpersoon is (dat is zijn medewerker Andre), kan je ‘Massa is Kassa’-mobiel ophalen bij zijn vakantiepark Blauwe Meer. De koper kan bij de transactie mogelijk een glimp van onze Peter opvangen. Een welkome, of onwelkome bonus – ‘t is maar hoe je het bekijkt!