Je kunt eigenlijk niet meer om de man heen: Peter Gillis. Je kent hem als eigenaar en oprichter van de Oostappen Vakantieparken, ondernemer en natuurlijk als realityster. Onlangs schreven we al over zijn bizarre eetdagboek. In de laatste aflevering van ‘Massa is Kassa’ doet de realityster dit boekje open. En dat is nogal schrikken.

Realityster Peter Gillis moet afvallen

Ondernemer en realityster Peter Gillis werd in maart met een ambulance afgevoerd, nadat hij onwel was geworden. Na verschillende onderzoeken werd duidelijk dat Peter Gillis slechts een hartslag van 30 had. Peter werd gecontroleerd op een eventuele hersenbloeding, TIA of beroerte. Onlangs kreeg de ondernemer uitslag van de onderzoeken. “Het was allemaal goed”, vertelt Peter in gesprek met Shownieuws. Vandaag de dag gaat het dus allemaal weer goed met de ‘Massa is Kassa’-ster. Hij vertelde lachend dat hij in de toekomst wat minder worstenbroodjes moet eten.

Peter Gillis eet voor 6400 calorieën aan worstenbroodjes

Het eetdagboek van Peter Gillis liegt er niet om, met in het bijzonder het aantal worstenbroodjes dat hij eet. Ook Nicol is er helemaal klaar mee. “Ik at er ooit 16 per dag en dat zijn al 400 calorieën”, aldus Peter. Dit betekent dat hij alleen al met worstenbroodjes 6400 calorieën binnenkreeg. Maar dat is nog lang niet alles. Eerder zagen de kijkers van Massa is Kassa dat Peter nog een hoop andere dingen eet naast zijn geliefde worstenbroodjes. Zo werkte hij op een dag: drie glazen ranja, een yoghurt met steviasuiker, drie cappuccino’s, twee cola zero, salade met kip, anderhalve yoghurt met cornflakes, cappuccino, twee ranja, cola zero, yoghurt met cornflakes, twee boterhammen met kalfsragout, vanillevla, ranja, cola zero en zalmteriyaki met groente en sla naar binnen. Ook zagen we in een eerdere aflevering wat de ondernemer eet op een gemiddelde donderdagavond.

Dit werkt Peter naar binnen op één dag

Nicol houdt het eetdagboek van Peter bij. Daar bleek uit dat ze samen op een donderdagavond maar liefst zes flessen cava, twee bier, limoncello, vier flessen rode wijn, uiensoep, mosselen, een halve portie zalm en een uitsmijter hebben gegeten. “Ik ben nu eenmaal van de grote hoeveelheden”, vertelt Peter Gillis. Al benadrukt hij dat hij niet alles heeft gegeten en gedronken. Na zijn ziekenhuisopname vond ook Peter deze hoeveelheden niet meer kunnen en loopt inmiddels weer bij een afslankcoach. “Dit is een wake-up call, ik moet nu echt iets aan mijn gewicht gaan doen”, aldus Peter Gillis.

Gaat het hem lukken om af te vallen? De eerste stap is in elk geval al gezet: