Heb je altijd al willen wonen in het huis van een celeb? Dit is je kans! Het penthouse van Canadese zanger The Weeknd staat namelijk voor een ‘schijntje’ te koop. Dit ‘optrekje’ heeft alles waar je maar van droomt en meer.

The Weeknd wil verhuizen naar een grotere woning

De meeste rijke beroemdheden hebben allemaal een kast van een huis tussen de heuvels van Hollywood. Zo ook de Canadese zanger The Weeknd. Hij zet zijn huis nu te koop voor een absoluut mega bedrag. Waarom hij in godsnaam van dit paleisje af wil? The Weeknd gaat nog groter wonen. Hij vertrekt naar de luxe wijk Bel-Air waar hij onlangs een huis heeft gekocht voor een kleine 61 miljoen euro.

penthouse van The Weeknd

Mega penthouse met alles erop en eraan

Het huis van The Weeknd telt maar liefst vier slaapkamers, acht badkamers, een wijnkelder, sportschool en ook een zwembad mag natuurlijk ontbreken. Het luxe penthouse van The Weeknd ziet er prachtig en modern uit. De toekomstige bewoner kan er gelijk zijn of haar intrek nemen. Met al deze luxe hoef jij je natuurlijk nooit te vervelen en je vrienden kunnen overkomen voor een dikke poolparty. Helaas deel je het zwembad wel met de andere appartement-eigenaren in het gebouw. Het penthouse van The Weeknd  wordt verkocht door de Amerikaanse makelaar The Beverly Hills Estate.

Hoeveel kost het penthouse van The Weeknd?

Helaas moet je diep in de buidel tasten als je je intrek wilt nemen in het dikke penthouse van Canadese zanger The Weeknd. Voor maar liefst 20 miljoen euro is het mega penthouse van de wereldberoemde zanger van jou.