Ben je nog altijd een fervent liefhebber van snelle wagens en kun je echt geen genoeg krijgen van de F1? In dat geval hebben we goed nieuws. In Monaco staat namelijk dit waanzinnige penthouse te koop. Zo kun je heel de dag genieten van het spectaculaire uitzicht op het befaamde circuit van het vorstendom. Als je het daarnaast geen probleem vindt om Max Verstappen tegen het lijf te lopen, zit je helemaal gebakken.

Wonen als een vorst in Monaco

Wonen, werken en leven in Monaco is voor veel mensen een bijna onbereikbare droom. Ondanks het feit dat veel belastingen in Monaco niet bestaan is het er verre van goedkoop. Dat geldt ook voor dit penthouse in Monaco met een vraagprijs van 42.845.000 euro. Daar krijg je dan natuurlijk wel extreem veel woongenot voor terug. Je hoeft het driekamerappartement overigens niet te kopen vanwege het uitzicht op het circuit, ook de haven ligt op loopafstand zodat je elke avond een romantische wandeling kan maken.

petnhouse Monaco

Vier hele dikke slaapkamers

Voor dik 42 miljoen euro mag je behoorlijk veel verwachten en dat geldt dus ook voor dit optrekje. Zo beschik je over een waanzinnige oppervlakte van 1045 vierkante meter en heb je vier hele ruime slaapkamers, allemaal en-suite,  tot je beschikking. Met ruim, bedoelen we dan ook echt ruim. Met 75 vierkante meter voor elke slaapkamer zijn ze groter dan jouw woonkamer. Elke slaapkamer heeft zijn eigen badkamer waardoor je ook niet hoeft te vechten over de vraag wie er als eerste gebruik van mag maken. Mocht je dat een beetje karig vinden: het appartement beschikt ook over een eigen wijnkelder en een eigen bioscoopzaal. Kortom, er is alles aan gedaan om het risico op verveling tot een minimum te beperken.

penthouse Monaco

Instapklaar penthouse in Monaco

Nu heb je weinig aan een luxe appartement als daar geen leuke parkeerruimte bij is inbegrepen. Ook daar is aan gedacht. Je dure supercar kun je hier makkelijk kwijt. Andere pluspunten zijn in overvloed aanwezig. Zo is het penthouse in Monaco echt instapklaar. Dat wil zeggen, het is al volledig ingericht. Je hoeft dus enkel je koffers te pakken en richting Schiphol rijden voor een enkele reis naar Monaco. Wie weet, loop jij binnen de kortste keren Max Verstappen tegen het lijf. Natuurlijk alleen als de vraagprijs van meer dan 42 miljoen euro geen probleem is.