Daniel Ricciardo is sinds dit seizoen in dienst van McLaren en niet meer van Renault of Red Bull. Het nieuwe seizoen in de Formule 1 is begonnen en dat betekent dat we kunnen zien wat die verschuivingen gaan doen. Ondertussen maakt Ricciardo zich geen zorgen om geld, en dat is te zien aan zijn woning in Beverly Hills.

De villa van Daniel Ricciardo van 13 miljoen

Daniel Ricciardo komt uit Perth, Australië en je zou zeggen dat er in die stad niks te klagen is. Toch is hij verliefd op Los Angelos, en daar heeft de coureur in 2018 een enorme villa gekocht. Omdat het vermogen van Daniel Ricciardo in de tientallen miljoenen loopt, heeft hij genoeg geld voor een villa van 13 miljoen. En als we de foto’s mogen geloven, komt die prijs niet alleen zo hoog door het dure gebied waar hij gekocht heeft. Ondanks dat het weer, de stranden en het gevoel van de stad ontsnappen in Beverly Hills ook voor de F1-coureur heel lekker is.

daniel ricciardo

Een rondleiding door Ricciardo’s penthouse

De villa van de 30-jarige Daniel Ricciardo is in 1960 gebouwd, dus gaat ondertussen al even mee. Dat maakt hem niet minder mooi en geeft hem een stuk geschiedenis die bij de omgeving past. In de garage is genoeg plek voor verschillende auto’s, waaronder zijn nieuwe McLaren 765 LT. De vijf slaapkamers en het zwembad maken het groot genoeg voor een flink feestje. Ook kun je genoeg douchen in één van de vijf badkamers. De chique keuken en de masterbedroom zijn van alle gemakken voorzien.

De totale oppervlakte is 1376 vierkante meter in de bergen van Beverly Hills, en het prachtige uitzicht over de Coldwater Canyon zul je voorlopig nog niet zat zijn. We zijn stikjaloers op het optrekje dat Daniel Ricciardo hier op de kop heeft weten te tikken. Maar ja, wat wil je als je al jaren meer dan 6 miljoen per jaar verdient.

daniel ricciardo

daniel ricciardo

daniel ricciardo