Inmiddels hebben we de eerste drie afleveringen van Peaky Blinders seizoen 4 al gezien. Van de kapsels, tot het vele roken en de maatpakken tot de whiskey’s, het complete stijltje maakt dat deze serie een genot is om naar te kijken. Wil jij je deze Kerst een echte Peaky Blinder voelen? Dat kan! Naast de toffe kleding die je kan rocken, kan je nu ook terug in de tijd gaan met echte Peaky Blinders dranken.

Peaky Blinder Gin en Rum

De bottles nemen je mee terug naar de jaren ’20. Destijds werden vele nieuwe alcoholsmaken ontdekt, met name door de migrantenstroom. Met deze drie Peaky Blinders dranken kan jij de feestdagen extra bruut doorkomen.

Voor onder de kerstboom: echte Peaky Blinders whiskey

Peaky Blinder

Spiced Dry Gin

Voor onder de kerstboom: echte Peaky Blinders whiskey

Peaky Blinder

Black Spiced Rum

Zo hebben we een Dry Gin, geïnspireerd op de cocktails uit die tijd. Vanwege de toevoeging van gember is deze spicy drank voor de echte mannen onder ons. Daarnaast is er ook een Peaky Blinder Black Spiced Rum. De combinatie van onder andere vanille, nootmuskaat en sinasappel zorgt voor een warme smaak.

Peaky Blinder Whisky

Voor onder de kerstboom: echte Peaky Blinders whiskey

Peaky Blinder

Irish Whiskey

Tot slot hebben we ook een echte Irish Whiskey, de drank van de familie Shelby. Deze kon natuurlijk niet achterblijven. De whiskey heeft een intense, maar toch zoete afdronk. Fijne Kerst Tommy!