Anthony Byrne (de regisseur van Peaky Blinders), heeft op zijn Instagram-account gepost dat Peaky Blinders seizoen 6 sneller gaat verschijnen dan je zou denken. Wij kunnen niet wachten!

Allerlaatste seizoen

Het zesde seizoen wordt het laatste seizoen van de hitserie. Na seizoen 6 van Peaky Blinders komt er namelijk nog een film, die het hele verhaal zal afronden.

De Instagram-post van Byrne bevat een korte teaser van Tommy Shelby, die gespeeld wordt door Cillian Murphy. Hierin zien we dat hij met een grote tas in zijn hand door onheilspellende, lege straten loopt. De clip wordt afgesloten met de titel van de serie en de tekst: ‘Early 2022’. Bij de post staat: ‘We komen eerder voor terug dan je denkt. Op bevel van…’, waar je natuurlijk één van de kenmerkendste zinnen uit Peaky Blinders kunt invullen.

Kleine recap

Peaky Blinders is een Brits historische dramaserie die gaat over een criminele bende uit Birmingham en hun activiteiten kort na de Eerste Wereldoorlog. In ieder seizoen worden de criminelen het doelwit voor rivalen, de politie, bolsjewieken en zelfs de IRA. De hoofdpersoon genaamd Tommy Shelby wil door middel van misdaad hogerop de maatschappelijke ladder komen. Alle seizoenen zijn geïnspireerd op de verhalen van de familie van schrijver en regisseur Steven Knight.

Het zesde seizoen komt begin 2o22 op Netflix. De opnames van de Peaky Blinders-film gaan in 2023 van start.