Peak Blinders fans opgelet: de release van seizoen 4 staat letterlijk om de hoek

We kijken al enige tijd uit naar Peaky Blinders seizoen 4. Na de trailer van het nieuwe seizoen, is dit eigenlijk het eerste echte goede nieuws wat we hebben ontvangen uit het UK-kamp.

Acteur Cillian Murphy, die in de serie de rol van Thomas Shelby vertolkt, vertelde in een interview met On Demand Entertainment hetgeen waar niemand over heeft durven dromen:

I think it will be the best. It’s pretty powerful, we’ve got lots of surprises. It’s soon, it’s November I think.

Dat is dus volgende maand! Tevens deelde het Peaky Blinders twitter account gisteren een aantal foto’s met de tekst ‘Coming Soon’. Het heeft er dus alle schijn van dat geduld een schone zaak is en we niet veel langer hoeven te wachten.

Exacte releasedatum onbekend

Het is moeilijk om te zeggen wanneer het nieuwe seizoen precies verschijnt. De BBC moet nog altijd officieel onthullen wat de release date zal zijn, maar lang zal het niet meer duren.

Trailer

Wat we wel weten, is dat we teruggebracht worden naar de plek waar het allemaal begon: de straten van Birmingham. Cillian vertelde Today FM het volgende: “Het laatste seizoen draaide vooral om rijkdom, het huis en meerdere materiële goederen. Maar dit seizoen wordt een terugkeer naar de wortels van de serie”.

Hier heb je de trailer van Peaky Blinder seizoen 4, dan kun je alvast even opwarmen!