Peaky Blinders, we krijgen er geen genoeg van. Gelukkig hoeft dat ook niet, want Netflix trakteert ons bijna op weer een nieuw seizoen. In de nieuwste trailer van seizoen vijf zijn Tommy Shelby en zijn handlangers omringd door onraad.

peaky blinders seizoen 5

Peaky Blinders Seizoen vijf

In dit vijfde seizoen van de serie komt de Peaky Blinders bende oog in oog te staan met The Billy Boys. Deze Schotse schurken zijn leden van de Britse Fascisten en schuwen geen geweld. De Peaky Blinders, onder leiding van Tommy Shelby deinzen nergens voor terug. Ook zij zijn geen lieverdjes en trekken alle listige streken uit de kast om de Schotse vandalen te vernietigen. Één ding is zeker, aan spanning en actie geen tekort. Maar dat zijn we van de Blinders ook niet anders gewend.

Peaky blinders

Nieuw op Netflix

Heb je echt niet kunnen wachten de afgelopen tijd, dan was seizoen vijf van Peaky Blinders al te zien op BBC. Daar loopt de serie nu bijna af. Vanaf 4 oktober keert Blinders terug op Netflix, wat betekent dat we weer volop kunnen bingen met deze bloedstollende serie.

Het allermooiste? Schrijver Steven Knight heeft al aangekondigd dat er sowieso nog een seizoen zes, en waarschijnlijk een seizoen 7 zal gaan komen. Nog meer dan genoeg Cillian Murphy op je beeldscherm dus. Dan let je nu niets anders dan de week van 4 oktober uit je agenda krassen: geen tijd voor andere dingen, seizoen vijf van Peaky Blinders gaat voor.