Entertainment

Peaky Blinders bordspel: stap in de schoenen van Thomas Shelby

Peaky Blinders bordspel

Alle Peaky Blinders fans kunnen hun geluk vandaag niet op. Seizoen vijf van de gruwelijke serie is eindelijk te zien op Netflix. Kans zit er dan ook dik in dat je komend weekend in één klap de hele serie uitkijkt. Om te voorkomen dat je daarna weer in een zwart Shelby-gat valt hebben we goed nieuws: met het Peaky Blinders Bordspel trek jij de bloedstollend spannende serie door in je eigen woonkamer.

In de schoenen van Thomas Shelby

Eerder dit jaar werd bekend dat spellenuitgever Just Games en EndemolShine Group de handen in één slaan voor de lancering van het Peaky Blinders bordspel. Het spel geeft je de mogelijkheid in de voetsporen te treden van de Shelby-familie. Jij zelf neemt de rol in van één van de beruchte familieleden en gaat de strijd aan om de oorlog te winnen.

Peaky Blinders bordspel

Met 3D-miniatuurtjes speel jij je eigen rol in de gangsteroorlog uit de jaren twintig. Kwestie van kiezen: ben je het racepaard, het pistool, of een whiskyglas? Om te groeien en de grootste te worden in deze met geweld overladen strijd, zul je je persoonlijke statistieken zoals charisma, kracht en intelligentie moeten zien te verhogen. Alleen dan ben je in staat je tegenstanders te verslaan en je doel te bereiken. Maar een oorlog win je niet alleen. Door slim te spelen creëer je een netwerk van vrienden die jou kunnen bijstaan in de weg naar de winst. Investeer in rum, auto onderdelen, wapens of paardenraces en strijd tegen je absolute tegenstanders. Je speelt het spel met 2-4 spelers en bent gemakkelijk anderhalf uur zoet. Met het Peaky Blinders bordspel ga jij terug in de tijd. Terug naar de jaren 20, waar het aan jou is om te overwinnen in de drugsoorlog van Birmingham.

Seizoen vijf Peaky Blinders

Seizoen vijf staat na een paar dikke teasers eindelijk op Netflix. Ook in dit seizoen nemen de Peaky Blinders het op tegen een nieuwe rivaal. Een seizoen waarin geweld, actie en grimmige misdaad niet wordt geschuwd. Denk je het zelf nou beter te kunnen dan Thomas Shelby? Dan is dit bordspel jouw kans te laten zien wat je waard bent. Voor 34,99 euro is ‘ie van jou.