Peaky Blinders is zonder meer een van onze favoriete series. Naast dat Cillian Murphy zijn rol natuurlijk heerlijk vertolkt, zijn de sfeer, setting en kledij perfect op elkaar afgestemd. Dit maakt de serie uniek en zorgt ervoor dat het wereldwijd ontzettend veel bekijks heeft.

Peaky Blinder Bar & Grill

Nu is er een man, genaamd Jamie Devon, slim genoeg geweest om op deze enorme hype rondom de serie in te spelen. Jamie opent volgende week zaterdag namelijk een Bar & Grill geheel in Peaky Blinders stijl. Bezoekers van het café die een flatcap dragen, krijgen bij binnenkomst een gratis shotje.

Het grappige is dat Jamie zijn opa een echte Peaky Blinder is geweest. De man was in de 19e en 20e eeuw actief in het criminele circuit van Birmingham. De afgelopen maanden zijn ze druk bezig geweest om de bar om te toveren in de stijl van de jaren ’20 met bijpassend meubilair.

Naast echte Ierse whiskey en heerlijke Brits pintjes kun je in de bar ook boevenvoer eten. Om het plaatje compleet te maken zijn er iedere avond verschillende live acts. Hebben we je warm weten te maken? Neem dan hier een kijkje op de Facebook pagina of check hier de trailer van Peaky Blinders seizoen 3.