In aanloop naar het gevecht tussen Conor McGregor en Floyd Mayweather hebben we al heel wat geweldige en sensationele nieuwtjes met je mogen delen. Niet alleen viel het Fuck You-suit in goede smaak, ook de eerste-, tweede– en derde persconferentie waren om van te smullen. Echter blijft het met smart wachten op de kers op de taart, het neusje van de zalm; Het echte gevecht tussen de twee vechters en wereldsterren dat op 26 augustus in Las Vegas beslist gaat worden.

Ja, allen kijken we uit naar de climax waarin Conor moet showen of hij bokser genoeg is om de ongeslagen (49), uit pensioen herrezen Floyd Mayweather naar het canvas te werken. Om het goede voorbeeld te geven vertelden we je eerder dat het het gevecht van twaalf ronden dankzij Fox Sports te zien zal zijn op Nederlandse Televisie, maar nu mogen we je melden dat Pathé nog een stapje verder gaat.

In de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 augustus biedt het bedrijf 5 bioscopen beschikbaar om het spectaculaire gevecht live te bekijken. Voor een prijsje van 12,50 ben jij in Amsterdam Arena, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam of Utrecht een stuk goedkoper uit dan wanneer je een stream zelf betaalt – tickets zijn te koop via www.pathe.nl/sport en aan de kassa’s van de bioscopen. Het evenement in Las Vegas begint om 3.00 uur, de hoofdpartij staat gepland om 5.00 uur.