De film Palm Springs is zo’n film die je minstens één keer gezien moet hebben. Nog niet gedaan? Wij geven je vijf redenen waarom hij zonder twijfel op jouw to-watch-list moet komen.

5x een reden om Palm Springs te kijken

Palm Springs is een absurdistische komedie met een bijzondere twist. De film is op Amazon Prime te vinden en ideaal voor een leuke en vermakelijke filmavond. Twijfel je nog, check dan vooral deze 5 redenen waarom de film de moeite waard is.

1. Het originele verhaal

De film Palm Springs gaat over Nyles en Sarah, die elkaar ontmoeten op een bruiloft. Op het eerste moment lijken de twee zich tot elkaar aangetrokken te voelen. Wat een spannende avond hoort te worden, verandert in een nogal vreemde nachtmerrie. Ze worden beschoten door een mysterieuze moordenaar en vervolgens in een time-loop gestuurd. Oftewel: ze beleven 1 dag (die van de bruiloft) keer na keer weer. Dat zorgt voor geniale situaties, zeker als ze daar zelf ook achter komen en er álles behalve blij mee zijn.

2. Er zit veel humor in de film

Verwacht van Palm Springs geen serieuze en saaie film. Alles behalve! De hoofdpersonen halen alles uit hun vreemde nieuwe bestaan. Geniale situaties met andere bruiloftsgasten en benarde situaties waarin ze verzeild raken zorgen ervoor dat je van begin tot einde waarschijnlijk met een grote lach op je gezicht naar de film aan het kijken bent.

3. Palm Springs is te streamen via Prime

Netflix wel uit inmiddels? Videoland ook al helemaal uitgespeeld? Dan kan het leuk zijn om een Amazon Prime abonnement te kopen. Palm Springs is één van de films die hierop te vinden zijn. Zo weet je meteen dat je abonnementskosten garant staan voor minstens één leuke film.

Palm Springs

4. De IMDb-score

Een goede IMDb-score zegt meestal al veel over een film. In het geval van Palm Springs kan de film rekenen op een ruime voldoende. De film krijgt namelijk een 7.4 als IMDb-score.

5. De geniale cast van de film

De gestoorde scènes, droge humor en de hoge IMDb-score zijn eigenlijk allemaal te danken aan de personages van Nyles en Sarah. Die worden gespeeld door Andy Samberg (die je kent van Brooklyn Nine Nine) en Cristin Millioti (onder andere van The Wolf of Wall Street en Fargo).

Meer filmtips nodig? Check dan Bastille Day op Netflix met Idris Elba.