Entertainment

Pak van Iron Man is nu te koop mét een stevig prijskaartje

Iron Man

Iron Man wordt natuurlijk legendarisch gespeeld door Robert Downey Jr. Het zijn niet alleen de acteerskills van de acteur die de superheld zo vermakelijk maken om naar te kijken. Dat ligt namelijk ook aan het geniale pak. Dat pak kan – voor de nodige euro’s – binnenkort van jou zijn.

Het pak van Iron Man is te koop

We moeten alvast één ding voorop stellen: het gaat hier niet om het enige echte pak uit de filmreeks. In plaats daarvan is het een – erg realistisch! – nagemaakt pak. Het gaat hier specifiek om het derde kostuum, Mark III. Het is logisch dat er door de ontwerpers, Sideshow Collectibles, is gekozen voor dit pak. De rode en gouden kleuren zijn natuurlijk typerend voor Iron Man en het pak ziet er super bruut uit. Ben jij een superfan van Robert Downey Jr en de Iron Man films? Dan moeten we wel meedelen dat er helaas een stevig prijskaartje aan het pak is verbonden.

Dit is de prijs van het Iron Pak kostuum

Sideshow Collectibles maakt het kostuum niet zomaar. Er komt een platform bij dat licht geeft (en waardoor er dus extra veel focus op het pak komt te liggen). Niet alleen het plateau geeft licht, maar ook de ogen en de handpalmen van het Iron Man pak Het geheel is meer dan twee meter hoog, weegt zestig kilo en is gemaakt van glasvezel. Niet zomaar een pak dat je gezellig aantrekt voor carnaval, dus. Dit alles samen kost omgerekend zo’n 6700 euro. Een flink bedrag dus. Kies jij er gewoon voor om de Avenger-films te bingen, dan ben je een stuk goedkoper uit. Toch geïnteresseerd? Hier kan je meer informatie vinden.

Hoge salaris van Robert Downey Jr

We weten inmiddels hoe het met Iron Man is afgelopen in de Avengers-films. Begrijpelijk dat fans daar niet zo blij mee zijn, maar ook Robert Downey Jr. moet daar van balen. Eerder schreven we namelijk al over het bizarre bedrag dat Robery Downey Jr. met Avengers: Endgame verdiende. Van dát bedrag kun je de nodige Iron Man pakken moeiteloos aanschaffen.