Alle Call of Duty-gamers hebben vast wel eens gedacht: dit wil ik ook eens in het echt doen. Natuurlijk wil je dan wel dat de kogels worden vervangen door verfballetjes, maar goed. Die wens kan nu echt in vervulling gaan. Bij het Nederlandse Paintball Games in Venhorst kun je nu op een real-life Call of Duty-map paintballen.

Paintball Games in Venhorst

Je kijkt je ogen uit in de real-life Call of Duty-map. Het park bestaat uit vier verschillende maps. Zo heb je de Airplan Grove Yard waar je jezelf langs allerlei oude vliegtuigen kunt manoeuvreren. Ook heb je de Vietnam Jungle waar het lijkt alsof je kruipt door de moerassen van Vietnam. Daarnaast kun je ook vechten in de verlaten straten van het vervallen dorpje Lockdown. Maar Shipment is toch echt wel onze favoriet. Deze omgeving lijkt namelijk wel heel erg op de real-life versie van de gelijknamige Call of Duty-map.

real-life Call of duty Map

Real-life Call of Duty Map

Paintballen op zichzelf is natuurlijk al heel dik, maar hoe vet is het om op je vrienden te schieten in een real-life Call of Duty-map? Geniet met je maten op het terras en schiet ze tussendoor – figuurlijk gezien dan – aan flarden op één van de maps. Geloof ons: dat is de droom van iedere Call of Duty-fanaat. En het mooie is: je zet niet – zoals bij het echte gamen – alleen je duimen aan het werk. Je kunt het jezelf zo zwaar mogelijk maken door rondjes te cirkelen om je tegenstanders. Wie weet, ben jij zo goed dat jij je vrienden onherkenbaar in alle kleuren van de regenboog hebt geverfd met je schoten. Begint het bij jou al te kriebelen? Doordeweeks kun je er al vanaf €15,- terecht.

Anders racen op een real-life Mario Kart baan?

Ben je nou meer van het racen? Dan moet je de real-life Mario Kart baan in Utrecht eens proberen. Op deze interactieve kartbaan vindt je onderweg allerlei hindernissen, power-ups en andere special effects. Op deze manier beleef je het Mario Kart gevoel in het echt.